preskoči na sadržaj

Osnovna škola Veruda Pula

 > O školi  > Školski list  > sport
SPORT

Županijske prvakinje u odbojci

Autor: Jelena Urošević-Hušak, 12. 2. 2020. 11:36

Pehar sa županijskog natjecanje je stigao kući - državno, pripremi se, stižu pobjednice!

Nakon osvojenog zlata na gradskom natjecanju iz odbojke, dana 7. veljače 2020. g. odbojkašice 7. i 8. razreda naše škole sudjelovale su na Županijskom odbojkaškom natjecanju u Novigradu.  Borile su se te pobjedile protiv svih ekipa u skupini, na kraju kao šlag na tortu u finalu dobile su i ekipu Rovinja s rezultatom 2:0 u setovima. U natjecanju su sudjelovale Martina Špelić kao kapiten, Ana Grbac, Tara Dragaš, Lana Bašić, Lena Štrpin, Ema Golja, Paola Peračković, Eli Županić, Lea Čuturilo, Izabela Divković, Katarina Modrušan, Lena Mrkić i Katia Peruško-Flego uz vodstvo mentora Saše Breščića. Čestitke na pobjedi, jedva čekamo pratiti vas na državnom natjecanju, sretno! (N. Rojnić)

 [više]

Nogometno školsko natjecanje

Autor: Jelena Urošević-Hušak, 15. 1. 2020. 12:46

Nogometaši i nogometašice naše škole sudjelovali su 10. i 17. listopada 2019.  na gradskom nogometnom prvenstvu na stadionu Aldo Drosina.

 Naši nogometaši pobjedili su ekipu  OŠ centar s rezultaton 7:4, a izjednačili s ekipom OŠ Vidikovca 2:2.  Dana 4. prosinca 2019. nogometaši su u punom sastavu pobjedili ekipu Velog Vrha rezultatom 1:0. Za našu školu igrali su: Armando Barišić, Lukas Stošić, Aleks Stošić, Elvis Krasniqui, Jan Dobrovac, Lukas Dobrovac, Leon Rakovac, Mateo Butković, Matija Dankić, Raul Kumar, Samuel Parlov, Luka Popovoć i Adrian Rotar uz vodstvo mantora Saše Breščića. Čestitamo nogometašima naše škole na odlično odigranim utakmicama. 

Nogometašice su s druge strane izgubile od ekipe Velog Vrha s rezultatom 5:0 ipobjedile ekipu Stoje 2:0. U utakmici protiv Kaštanjera 4. prosinca 2019. izgubile su nažalost 8:1. Više sreće dogodine! (Nina Rojnić)

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola Veruda Pula / Banovčeva 27, HR-52100 Pula / os-veruda-pu.skole.hr / ured@os-veruda-pu.skole.hr
preskoči na navigaciju